Q-music, een van de meest populaire radiostations, heeft de CEE scan functionaliteiten in hun eigen app geintegreerd. Voor hun OOH campagne voor juni 2017, hebben ze gekozen om alle posters in Nederland interactief te maken met de mogelijkheden van hun app. Naast de scan technologie heeft CEE ook speciaalQ Music een “rad van fortuin” spel gemaakt om meer betrokkenheid bij de App gebruikers te genereren.

Na het scannen van de posters met de Q-music app worden gebruikers doorverwezen naar het rad van fortuin spel waar zij 3 keer kunnen draaien en kans maken op een prijs. De hoofdprijs is het winnen van een paar tickets voor een van Q-musics “Foute feestjes”. Dit zogehete “Foute feestje” is een themafeestje gebaseerd op hun radio show “Foute uur”. Dit is helemaal in het teken van foute nummers, zoals “Barbie girl”. Alle deelnemers die niet de hoofdprijs hebben gewonnen konden alsnog andere prijzen winnen door zichzelf te registreren in de app na het spelen van het spel.

Het CEE CMS bied geweldige tools voor het maken van landing paginas en het analyseren van campagne resultaten, dankzij de analytics tools. Naast de bestaande tools bieden wij ook op maat gemaakte oplossingen. Wij hebben onder andere op maat gemaakte games en speciale functiesgebouwd voor onze klantenom hun doelgroep het beste te bereiken.

Het Q-music spel heeft een geweldige impact gehad op de engagement rateen het aantal app installaties. Door het integreren van de CEE SDK in een bestaandeapp, kan niet alleen print, geluid of video interactief worden gemaakt maar zorgt het ook ervoor dat men makkelijker de App download vanwege de grote toegevoegde waarde.

Andere Q-music artikellen: Q-music integratie, Q-music scheurkalender campagne