case fepe1case fepe2 


Fepe international

Fepe International is een wereldwijde organisatie die zich focust op bedrijven die zich bezig houden met buitenhuis adverteren. Zij zijn betrokken in wereldwijd lobbyen met internationale organisatie, politieke opinie vormers en autoriteiten. Ze zijn een leider in de norm van het onderzoeken van data van buitenhuis advertenties.


Presentateren

Fepe heeft een zakelijk evenement georganiseerd voor bedrijven om hun producten en diensten te presenteren. Wij van CEE deden ook mee en kregen de kans om ons product aan de wereld te presenteren. Bezoekers konden onze banier scannen (zie hieronder) met de CEE app en maakten kans op een prijs.


De campagne

Wat hadden zij eraan? Nou, naast een live presentatie van het CEE platform en de scan mogelijkheden konden zij ook FC Barcelona kaarten of een shirt van Leonel Messi winnen. Het enige wat zij moesten doen was de banier scannen en een formulier op de pagina invullen, die ze na het scannen op de mobiele telefoon zagen. Een makkelijke en snelle manier om een doelgroep te activeren vanuit elk offline medium.


Het resultaat

Als resultaat van dit evenement konden wij op een leuke manier laten zien hoe de offline en online wereld overbrugd kan worden, en tegelijkertijd kostbare leads genereren.